Η εταιρεία Δημούδας δραστηριοποιείται στο χώρο της κατασκευής τζακιών από το 1959.

Η εταιρεία μας, διαθέτει εργαστήριο κατασκευής επενδύσεων και τμημάτων παραδοσιακού τζακιού για την άμεση κατασκευή, τοποθέτηση και διακόσμηση του δικού σας μοναδικού τζακιού ακόμα και αυθημερόν.

Η εμπειρία μας αλλά και η παράδοση στο χώρο του τζακιού, είναι αδιαμφησβήτητη αφού πάνω από 50 χρόνια, προσφέρουμε στους πελάτες μας, αξιοπιστία, ποιότητα και ουσιαστική θερμότητα του χώρου τους με Παραδοσιακά αλλά και Ενεργειακά Τζάκια απο μαντέμι και χάλυβα μέσα από μία τεράστια συλλογή την οποία μπορείτε να απολάυσετε στην έκθεσή μας.

Παρέχοντας στους πελάτες μας ολοκληρωμένες υπηρεσίες κατασκευής Παραδοσιακών αλλά και Ενεργειακών Τζακιών, έχουμε αποκτήσει την εμπιστοσύνη τους με ποιοτικά προϊόντα και επαγγελματική συμπεριφορά.

Οι ευχαριστημένοι και ικανοποιημένοι πελάτες μας, αποτελούν και τη διαφήμηση της εταιρείας Δημούδας.

Συνέπεια και Ποιότητα είναι οι σταθερές μας αξίες.

Η Υποστήριξη μας μετά την κατασκευή του δικού σας μοναδικού τζακιού, είναι δεδομένη και μόνιμη υποχρέωσή μας.

Η εταιρεία Δημούδας είναι πάντα ενημερωμένη και εξοπλισμένη με ότι νέο προιόν υπάρχει και κυκοφορεί στην αγορά του τζακιού.

Οι συνεργάτες της εταιρείας μας, συνεχώς καταρτίζονται στο χώρο της τέχνης του τζακιού παρακολουθώντας ειδικά σεμινάρια και εκθέσεις τα οποία λαμβάνουν χώρα κατά καιρούς.

[vc_gallery type=”image_grid” images=”40,42,43,44,45,46,47,48,49,50,51,52″]