Οι Υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν:

1►Μελέτη χώρου για την καλύτερη τοποθέτηση, η οποία ταυτόχρονα διασφαλίζει τη σωστή λειτουργία και τη μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας.

►Προσχέδιο και κοστολόγιο για το τζάκι και τη διακόσμηση του, τα οποίο τελικά θα επιλέξετε.

►Κατασκευή και εγκατάσταση του δικού σας μοναδικού τζακιού, Παραδοσιακού ή Ενεργειακού με δυνατότητα τοποθέτησης αυθημερόν χάρη στο μοναδικό εργαστήριό μας το οποίο άμεσα επεξεργάζεται τις επιθυμίες σας δημιουργώντας τα επί μέρους μέρη για το τζάκι σας με μάρμαρο, ξύλο ή ακόμα και τούβλο.

►Τεχνική Υποστήριξη μετά το πέρας της κατασκευής και εγκατάστασης του τζακιού σας, όποτε μας ζητηθεί.

►Συντήρηση και Καθαρισμός του τζακιού σας με ένα μόνο τηλεφώνημα σε εμάς.

Αναβαθμίσεις Παραδοσκιακών Τζακιών

2H Εταιρεία ΔΗΜΟΥΔΑΣ ΤΖΑΚΙΑ αναλαμβάνει την αναβάθμιση-τροποποίηση του παραδοσιακού σας τζακιού με την προσθήκη ενεργειακής εστίας κλειστού τύπου (κασετίνα), η οποία προσαρμόζεται κατάλληλα και σας προσφέρει τα παρακάτω:

► ασφάλεια
► ευκολία χρήσης
► μεγαλύτερη θερμαντική απόδοση, έως και 85%
► οικονομία
► διάρκεια ζωής

Η τοποθέτηση ενεργειακής εστίας παραδοσιακό τζάκι, η οποία διασφαλίζει τη αποδοτική λειτουργία ενός τζακιού, γίνεται από εξειδικευμένο συνεργείο και στις περισσότερες περιπτώσεις, μπορεί να πραγματοποιηθεί σε μία μόνο ημέρα.

Το κόστος αναβάθμισης ενός παραδοσιακού τζακιού σε ενεργειακό, ξεκινάει από 1500 ευρώ.

Εκτός από τα παραπάνω η εταιρεία ΔΗΜΟΥΔΑΣ ΤΖΑΚΙΑ αναλαμβάνει και την αλλαγή της επένδυσης (πρόσοψης) του τζακιού σας με νέα χειροποίητη από μάρμαρο.

Ο επανασχεδιασμός και τοποθέτηση καινούργιας επένδυσης για το τζάκι σας είναι πολλές φορές η καλύτερη και πιο οικονομική λύση στην ανακαίνιση του χώρου σας.